Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта Бойната гала Senshi събира топ бойците на Балканите във Варна

Бойната гала Senshi събира топ бойците на Балканите във Варна

Бойната гала Senshi събира топ бойците на Балканите във Варна - изображение

На 23 февруари, зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна ще събере едни от най-добрите състезатели по кикбокс и муай тай от Балканския полуостров в гала вечерта Senshi. Битките между бойците от Гърция, Македония, България, Сърбия, Румъния и други стартират в 19,30 часа, като ще има и мачове за две от титлите на WAKO PRO.

За Европейската титла на ринга ще излязат легендарния наш боец Йордан Янков – Руския и Бобан Илиовски от Македония, докато за Интерконтиненталната титла ще се бият един от най-добрите ни млади бойци Християн Корунчев и звездата на сръбския кикбокс Никола Тодорович. И двата мача ще бъдат по правилата на К1, 5 рунда по 3 минути.

Отново ще можем да видим и капитана на кикбоксовите ни национали, Атанас Божилов – Наката, любимецът на варненската публика Богдан Шумаров и най-добрият ни муай тай боец Антон Петров.

Цените на билетите за Senshi са на повече от достъпната цена 10 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketportal или на място на касите на ДКС.

Това ще бъде първата от поредицата гали, които Senshi планира да проведе в страната през годината, а идеята е да се популяризират кикбокса и муай тая в България и да се запалят подрастващите по бойните спортове. През пролетта вече е договорена и софийската зала „Арена Армеец“, в която ще се проведе втората гала на веригата.

Автор: Костадин Йочев

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСпорт и туризъмСнимкиСоциални грижи