Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта Веригата турнири по уличен фитнес „Ваканция без грижи“ мина и през Стара Загора

Веригата турнири по уличен фитнес „Ваканция без грижи“ мина и през Стара Загора

Веригата турнири по уличен фитнес „Ваканция без грижи“ мина и през Стара Загора - изображение

Страхотно шоу направиха участниците в поредния турнир по уличен фитнес „Ваканция без грижи“, който се проведе на площадката в двора на професионална гимназия по електротехника „Георги С. Раковски“ в сутрешните часове на съботния ден. Демонстрациите бяха оценявани от професионално жури, което оценяваше силата, издръжливостта и показаните елементи от този все повече набиращ популярност спорт сред младите. Идеята на събитието е да събере младите хора на спортните площадки през лятната ваканция, за да бъдат те активни и здрави.

Освен от Стара Загора, имаше и състезатели от Пловдив, Велинград и Монтана, като особено атрактивни бяха изпълненията на момчетата от Пловдив, които се състезаваха в категорията до 17 години.

Преди Стара Загора, събитието премина Пловдив, Мездра и Варна, а на 29 юли ще се проведе в Плевен. Победителите от всички градове ще се срещнат във финалната надпревара в София, а победителите от отделните градове получават едноседмична почивка в петзвезден хотел в Албена. Освен това, те ще бъдат наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди.

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт