Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта Очаквайте второто издание на супер галата по ММА и кикбокс Grand Fight Arena

Очаквайте второто издание на супер галата по ММА и кикбокс Grand Fight Arena

Очаквайте второто издание на супер галата по ММА и кикбокс Grand Fight Arena - изображение

Мястото е софийската зала Arena Asics (бившата „Фестивална“). Датата – 29 март 2019. 10 мача по правилата на ММА и К-1.

След декември 2018 година, Арената отново ще посрещне едни от най-добрите бойци, за второто поред издание на GRAND FIGHT ARENA. Първото издание пожъна огромен успех, залата едва успя да побере всички любители на бойните спортове, а сега очакваме едно ударно завръщане, с още по-зрелищни битки.

Галата ще се проведе по правилниците на кикбокса и смесените бойни изкуства, а на ринга ще се качат някои от най-ярките имена като Радослав Карашев, нокаутьорът Владислав Кънчев, Бранко Бабачев, Мариян Димитров и други, а също и двамата организатори – Даниел Илиев и Георги Валентинов. Това гарантира зрелище и много адреналин.

Очакват се много нокаути, които със сигурност ще взривят публиката. Един обещаващ спектакъл, с много емоции и отлично подготвени бойци.

Организаторите отново искат да покажат колко важно е да спортуват младите хора, за да бъдат възпитани с качества като амбиция, дух на победител, дисциплина, сила и воля. Както и първото издание, Даниел и Георги ще застанат зад благотворителна кауза, защото колкото и голям да е успехът на второто издание, по-важното е да бъде споделен и да дари надежда за нуждаещите се.

Очаквайте подробности в sport.framar.bg и останалите медийни партньори на събитието за всички бойци, които ще участват, както и файт картата.

Мачовете са с начален час 20.00 часа, а билетите са в разпространителската мрежа на BEST TICKETS (TICKETPRO) и ще бъдат на цени:

  • Трибуни – 20 лева

  • VІР столове – 40 лева

  • VІР маса – 1000 лева

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСнимкиСпорт и туризъмЛайфстайлСоциални грижи