Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта Спортни танци с оркестър на живо ще създадат магията на Държавен турнир Купа Стара Загора 2018

Спортни танци с оркестър на живо ще създадат магията на Държавен турнир Купа Стара Загора 2018

Спортни танци с оркестър на живо ще създадат магията на Държавен турнир Купа Стара Загора 2018 - изображение

За трета поредна година, любителите на спортните танци ще могат да се насладят на турнира „Купа Стара Загора“. Едно е сигурно, организаторите от „Денс Юник“ са амбицирани да надминат бляскавото събитие от предходната година, а това е гаранция за една вълшебна феерия. Отново публиката ще види най-добрите родни състезателни двойки, а за финалите, както вече традицията повелява, музиката ще бъде на живо. Излишно е да споменаваме и стилната декорация на залата, подобаваща на стандарта на турнира, която ще допринесе за още по-доброто настроение на зрителите.

Турнирът по спортни танци „Купа Стара Загора 2018“ ще се проведе на 21 октомври в спортна зала „Иван Вазов“, а финалните кръгове ще започнат след 18,00 часа. Тогава на танцовия подиум ще излязат истинските виртуози на този красив спорт, под съпровода на балните и латино ритмите, изпълнявани от една от най-утвърдените брас групи в България, Overground Brass Band, с ръководител Даниел Лазаров.

За Стара Загора, турнир от толкова висок ранг е истинска привилегия, затова и ние от Фрамар Спорт се присъединяваме към организаторите Венелина и Митко Маринови, и каним всички жители и гости на града да се насладят на спортни танци от най-висша класа.

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт и туризъм