Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта 80 деца ще се докоснат до магията на Ювентус... в Стара Загора

80 деца ще се докоснат до магията на Ювентус... в Стара Загора

80 деца ще се докоснат до магията на Ювентус... в Стара Загора - изображение

Един от най-известните и успешни италиански отбори – Ювентус, отново организира тренировъчен лагер в България, като този джуниър камп бе открит на 25 юни в Стара Загора. Близо 80 деца излязоха на тренировъчния терен на стадион Берое, като преди това, по време на откриването, церемонията за започна с танци на мажоретен състав и на ансабъл „Тракийче“.

Откриване на JJC

Главният треньор на тима от Торино, Рожина Михай обяви, че се радва на огромния интерес към кампа и се надява тази година да бъде по-успешна от предходната, за да могат децата да извлекат максимума от работата с тези италиански специалисти, които той е довел със себе си. „Силно се надявам и времето да бъде с нас, поръчали сме да бъде хубаво и да не вали дъжд, така ще можем да помогнем още повече на децата да разгърнат потенциала си в следващите 5 дни.“

Самите деца са не само от старозагорска област, но също така от Хасково, Видин, София и други. Те се включиха в тренировката с огромен ентусиазъм и попиваха от знанията на треньорите.

Лагерът ще продължи до 29 юни, като той ще завърши с награждаване на отличилите се деца. Тренировките ще се провеждат в сутрешните часове, след което ще се провеждат видео уроци и анализ на игровите ситуации.

Автор и снимки: Костадин Йочев

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт