Начало Спорт Спортен дух Актуално в спорта Pro Fight 3 отново събира най-добрите български бойци на ринга

Pro Fight 3 отново събира най-добрите български бойци на ринга

Pro Fight 3 отново събира най-добрите български бойци на ринга - изображение

Новата ера в кикбокса в България продължава с третото издание на гала вечерите по муай тай и кикбокс Pro Fight. Събитието ще се проведе в зала „Христо Ботев“ на 16 октомври от 20 часа, а организаторите обещават невероятно светлинно шоу, срещи от най-висок ранг, в които ще се срещнат някои от най-добрите български бойци, а две от срещите ще бъдат с международно участие, красиви момичета и много адреналин.

Само един бърз поглед към списъкът с участниците ни дава представа какво могат да очакват зрителите, а това е изключителното зрелище. А ето кои ще излязат на ринга:

Владимир Вълев – Питбула – един от най-добрите български бойци в стиловете кикбокс и муай тай. Той е двукратен световен и еднократен европейски шампион по кикбокс в стил К1, а също така и световен и европейски шампион по муай тай. От скоро е и треньор и има свой клуб, в който предава своите умения на следващото поколение талантливи наши бойци.

Мако Кеджеджан е шампион по кикбокс в по-твърдите му стилове, състезател на пловдивския клуб Леон Комба и една от най-големите млади надежди на българския кикбокс.


Рангел Иванов е национален шампион по вале-тудо, а също и вице-европейски шампион в този стил.

Стилян Петров е световен шампион по карате киокошин, многократен шампион на България, участвал е и в К1 и в аматьорски състезания по ММА.


Христомир Ранчев – Помпата е състезател на боен клуб Хара – Стара Загора с треньор Красимир Коруков. Той е световен шампион по муай тай за юноши, балкански шампион по кикбокс за професионалисти и бронзов медалист от европейско първенство по кикбокс.

Емил Станчев е многократен участник в републиканското първенство на България, тренира в Скорпион - Плевен и личният му треньор е световният шампион за професионалисти Камен Пенчев. Това ще е второто участие на Станчев на професионалният ринг.

 


Стефан Петков е един от най-изявените ни състезатели на национално и международно ниво, европейски шампион по муай тай, сребърен и бронзов медалист от световни първенства в същия стил. Стефан е и многократен национален шампион по кикбокс, балкански шампион в К1, в който стил се изявяваше преди да премине към муай тай ринга.

Иван Костадинов е състезател по кикбокс и ММА, шампион и многократен медалист от националните шампионати, вице-световен шампион по муай тай.

ivan-kostadinov-stefan-petkov


Бранко Бабачев е многократен медалист в бойното самбо, бокс и кикбокс, има множество срещи на професионалния ММА ринг.

Кирил Иванов е многократен медалист на национално ниво в стиловете К1 и муай тай. Един от най-издръжливите на удари състезатели в България, а в същото време славещ се и със завидна бързина.


Цветозар Кючуков – Нинджата е печелил вече купата на Pro Fight, той е състезател по кикбокс, но техниките от муай тай не са му чужди. Многократен медалист от международни турнири и шампион на България.

Роберт Красон е полски кикбоксьор, отличаващ се с много добра кондиционна подготовка и сериозна поносимост на удари. Има цели 44 победи и само 9 загуби, което показва, че този мач ще бъде един от най-успорваните във в събитието.


Марио Кирилов е един от най-талантливите муай тай бойци на България, вице-световен, европейски и вице-европейски и вице-балкански шампион в този стил, както и многократен републикански шампион в К1 и муай тай.

Михалис Руманос е шампион на Гърция по муай тай. Има 20 професионални мача, от които е спечелил 16.

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСпорт и туризъмСнимки