Начало Спорт Влез във форма Тренировъчни съвети Как да изглеждате по-млади с малко упражнения

Как да изглеждате по-млади с малко упражнения

Как да изглеждате по-млади с малко упражнения - изображение

Настоящите съвети са разработени специално за хората над 35 години, но могат да се използват от всички, които искат да изглеждат по не с едно десетилетие по-млади. Това е един план, който е здравословен и спестява времето, което винаги е недостатъчно. Разликата започва да се забелязва само в рамките на няколко дни.

Всичко тук е изпробвано от световно известни треньори, които работят със звезди от ранга на Клинт Ийстууд, Карл Уедърс (изиграл ролята на Аполо Крийд от поредицата за Роки) и Сюзан Съмърс. Може да се използва с еднакъв успех, както от мъжете, така и от жените.

Съществуват 5 често срещани грешки, които трябва да се избягват, ако искате да забавите процесите на стареене на тялото и да постигнете тяло-мечта:

  1. Спрете диетите! Нискомаслените храни, които се рекламират като „здравословни“ всъщност не са полезни. Тялото се нуждае от мазнини, за да работи правилно. Ако постоянно броите калориите, консумирате храни с ниско съдържание на мазнини и не можете да се насладите на храната, това няма да ви помогне да изглеждате по-млади, бъдете сигурни в това!

  2. Не правете прекалено дълги кардио тренировки! Сърдечно-съдовото състояние може да се подобри и с по-малко усилия. В действителност вече е доказано, че прекаляването с тичане на дълги разстояния може да ускори процесите на стареене (колкото и странно да е това), тъй като води до увеличаване на свободните радикали в тялото.

  3. Спрете да обвинявате за всичко възрастта си! Проучванията показват, че дори на 90 години, човек може да подобри мускулният си тонус в рамките на 1 месец, с подходящите упражнения. Хората могат да променят телата си дори до 95-годишна възраст. Въпросът е постоянно да се търси предизвикателството, тъй като единствено с тренировки хората могат да поддържат младостта си. А какво по-голямо предизвикателство от това да бъдете здрави и във форма? Ето и фактите: Мускулатурата на тялото може да се задържи дори до 90-годишна възраст такава, каквато е била на 30-годишна възраст. Единствено кожата изглежда с леко изгубена хидратация, но когато мускулите са в тонус, те изпъват кожата и тя изглежда много по-млада.

  4. Не намалявайте количествата на приеманата вода! Водата не само ще ви хидратира и поддържа здравето ви, но тя помага за изгарянето на мазнините. Приемането на течността потиска глада, а също и поддържа бъбреците и черния дроб здрави.

  5. Не се претоварвайте с тренировки, просто използвайте упражнения от старата школа. Вижте това вдъхновяващо видео и прилагайте упражненията в него (или тези от тях, които са по силите ви).

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиСпортЛайфстайлЛюбопитноБотаникаСнимкиНовиниСоциални грижиИсторияПсихологияАлт. медицинаЛеченияАнкетиТестовеВидеоСпециалистиХранене при...ПроизводителиХрани и ястия