Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми Отслабване Тренировка „Унищожителят на мазнините“

Тренировка „Унищожителят на мазнините“

Тренировка „Унищожителят на мазнините“ - изображение

Търсите начин да се отървете от излишните мазнини в тялото си? Страхотно, дошли сте на правилното място. Тлъстините по тялото няма как да изчезнат бързо, по простата причина, че не сте ги натрупали за една нощ, така е и с изчистването им. Ако тренирате упорито обаче, добрите резултати са гарантирани.

Тук ще ви покажа една страхотна тренировка, която ще взриви мазнините, но в играта са и няколко други фактори, които трябва да съчетаете в един „убийствен“ план, за да сте сигурни, че не след много време ще имате красивото тяло, за което си мечтаете. Може би знаете, че храненето е решаващ елемент, но за него съм говорил в по-стари мои материали, а тук просто ще съсредоточа вниманието Ви върху „Унищожителят на мазнините“.

Сесията няма да бъде лесна, може би се досещате за това. Изгарянето на излишните мазнини е трудна задача, затова и тренировките трябва да са тежки. Това не НІІТ тренировка, понеже е малко по-дълга, за разлика от високоинтензивните интервални тренировки. Може би ще Ви отнеме между 45 минути и 1 час, в зависимост от формата, в която се намирате.

За тренировката ви е необходима пътечка за бягане, но ако не разполагате с такава, в частта, в която трябва да направите бягане на наклонена пътечка, можете да намерите място за бягане с наклон или ако бягате на равно – увеличете темпото. Иначе бягането се прави с умерено темпо, независимо дали пътечката е настроена хоризонтално или с наклон.

Тренировка „Унищожителят на мазнините“

Упражнение

Серии

Повторения

Бягане на пътечка

 

5 минути

Бягане на пътечка с наклон от 5%

 

5 минути

Лицеви опори

3

20

Набирания

3

15

Коремни преси с тежест на гърдите (диск от щанга или дъмбел)

3

50

ПОЧИВКА 2 минути

Бягане на пътечка

 

5 минути

Бягане на пътечка с наклон от 5%

 

5 минути

Скок от клек

3

15

Редуване на напади с единия и другия крак

3

20

Коремни преси тип „въздушен велосипед“

3

50

ПОЧИВКА 2 минути

Бягане на пътечка

 

5 минути

Бягане на пътечка с наклон от 5%

 

5 минути

* Тази тренировка не е за напълно начинаещи. Ако не сте в състояние да направите 15 набирания на лост, можете да ги заместите с Обратно гребане на нисък лост (кликнете върху наименованието на упражнението, за да видите начина му на изпълнение). Останалото е ясно, хранете се по-чисто, тренирайте здраво и изгорете тези излишни мазнини, които ви пречат да се чувствате комфортно в собственото си тяло!

Редактор: Костадин Йочев

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлДиетиХранене при...НовиниТестовеСпорт и туризъмАнкетиОрганизацииВидеоОбразованиеПроизводителиПсихологияИсторияАлт. медицинаРецептиБотаникаЛеченияКалкулатори