Начало Спорт Влез във форма Тренировъчни съвети Извадете „плочките“ на корема на показ без използване на уреди

Извадете „плочките“ на корема на показ без използване на уреди

Извадете „плочките“ на корема на показ без използване на уреди - изображение

Искате да изкарате плочките на корема? Със сигурност си мислите, че трябва да увеличите мускулната си маса, за да постигнете желания резултат, но всъщност, това което ви трябва е намаляване на мазнините в долната част на тялото. Добрата новина е, че няма нужда от милиони коремни преси, като всичко може да бъде постигнато само с тежестта на собственото ви тяло. Просто се запознайте с следните упражнения, които аз наричам „Големите 6“:

  • Експлозивни упражнения, като джъмпинг джак, арестантски клекове + скокове (с ръце зад тила) или бърпи.

  • Клякания, като например такива без тежести или арестантския вариант (с ръце зад тила).

  • Избутващи упражнения, като например обикновени лицеви опори или Спайдърмен лицеви опори (със свиване и изнасяне на лявото или дясното коляно към лактите в долно положение).

  • Издърпващи упражнения, като набиране с надхват.

  • Упражнения с натоварване на единия крак, като арестантски напади.

  • Упражнения за цялото тяло, като китайска почивка, страничен мост, планински катерач и планински катерач с кръстосване на краката.

Изпълнявайте редовно серии от упражнения, включени в „Големите 6“ и ще видите колко бързо ще започнете да виждате плочките на корема. Разбира се, всичко това трябва да бъде гарнирано с правилно хранене, като протеини, фибри, плодове, зеленчуци, ядки и крехко месо.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиЛайфстайлДиетиВидеоХранене при...Алт. медицинаНовиниИнтервютаФизиологияИзследванияКлинични пътекиИсторияЛеченияПсихологияНормативни актовеОрганизацииБотаника