Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми За релеф Табата тренировка за гърди и гръб

Табата тренировка за гърди и гръб

Табата тренировка за гърди и гръб - изображение

Табата тренировките са доказан метод за изгаряне на излишните мазнини в тялото, като от дълги години те са в основата на подготовката на много елитни спортисти. Следващата тренировка е остра, бърза и ви гарантира бързото изгаряне на мазнини и изграждане на чиста и атлетична мускулатура.

Пригответе се да дадете всичко то себе си в тези няколко упражнения за гръб и гърди в стил Табата! Ще използвате ластични ленти за повечето от движенията, с изключение на лицевите опори (макар, че ви препоръчвам да опитате и тях да изпълните с ластичната лента... хванете я с двете ръце, прекарайте я зад горната част на гърба, като най-голямо напрежение трябва да има в началната позиция на лицевите опори).

Правете упражненията стегнато и възможно най-бързо, но без да използвате инерцията! Старайте се да усещате работата на мускулите си!

Обяснение на тренировката

Настройте интервалния таймер на 20 секунди работа и 10 секунди почивка! Изпълнете упражненията последователно, в рамките на 6 кръга.

Упражненията

Гребане с ластична лента

 

Флайс с ластична лента

 

Обратен флайс с ластична лента

 

Лицеви опори

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСнимкиСпорт и туризъмЛюбопитноАлт. медицинаЗдравни съветиНовиниЗаболявания (МКБ)ЛеченияЛайфстайлХранене при...