Начало Спорт Влез във форма Тренировъчни съвети 6 човека във фитнеса, които могат да провалят вашата тренировка

6 човека във фитнеса, които могат да провалят вашата тренировка

6 човека във фитнеса, които могат да провалят вашата тренировка - изображение

Фитнес залата би трябвало да бъде мястото, където можете да отидете и да се отърсите от напрежението натрупано през деня. Там всеки може да получи почивката от своите собствени мисли и да избяга от реалността. Това е едно чудесно място... докато не се появят някои от посочените по-надолу личности.

Това са хората, които никой от вас не иска да засича в залата, докато прави своята тренировка. Ето ги и тях:

№1 Изключително интензивно провеждащия курсовете си треньор

Любимо упражнение: Всички

Как да го разпознаете: Той има отлична физика, носи потник, за да я демонстрира и има дрезгав глас от постоянното крещене. Обикновено има татуировки с трайбъли или с китайски йероглифи, за които само можем да предполагаме, че символизират силата.

Защо може да съсипе тренировката ви: Той винаги крещи изнервящо, прекарва времето си в демонстриране на своето превъзходство над своите клиенти, постоянно натяквайки им, че трябва да работят здраво като него, защото никога няма да достигнат до неговото невероятно високо ниво. Със сигурност ще ви проглуши ушите с обяснения за измислената от него диета за релеф и няма да ви остави да работите спокойно, дори и да се чувствате изморени и сте посетили залата за леко раздвижване след работа.

2 Постоянно „ръмжащият“

Любимо упражнение: Всяко, което е трудно за изпълнение с тяхната сила и подготовка.

Как да го разпознаете: Обикновено вдигат тежести, които са прекалено тежки за тях. При всяко вдигане те сумтят, крещят, ръмжат и издават всякакви „животински“ звуци, притиснати от голямата тежест.

Защо може да съсипе тренировката ви: Ако не сте със слушалки в ушите, ще имате чувството, че имате моторен трион точно до ушите, докато тренирате. Това пречи изключително много на фокусирането ви върху самото упражнение, а сами се досещате, че така няма да получите 100% от неговата ефективност.

№3 Силно потящия се трениращ, който никога не забърсва машините след себе си

Любимо упражнение: Точно вашите любими и най-лошото е, че винаги сяда преди вас на уредите, които сте решили да използвате.

Как да го разпознаете: Той е изпотен, наистина изпотен, изглежда така, сякаш идва в залата след плуване, но е бил с дрехите в басейна.

Защо може да съсипе тренировката ви: Можете да получите обрив само при оглеждането на оборудването, което този човек е използвал. Освен това, той допринася за миризмата на влажно мазе във фитнеса. В съблекалнята не можете да разберете дали този човек излиза от банята или се готви да влезе в пространството за тренировка.

№4 Дебеланкото, който постоянно ви дава съвети за правилното изпълнение на упражненията

Как да го разпознаете: Има бирен корем, тениска, която трудно покрива корема му и ако има брада, то почти задължително в нея има остатъци от храна.

Защо може да съсипе тренировката ви: Това е човек, който трябва да накарате да стои далеч от вас. Ако се престорите, че сте приели съвета му, но продължите да правите упражненията, както ви е ги усещате, той ще застане до вас, ще ви наблюдава какво правите и ще се опитва да ви дава насоки и ще ви коригира непрестанно, с което със сигурност ще ви стане изключително досаден и няма да ви позволи да направите пълноценно натоварване. Още по-лошото е, че този човек няма почти никакъв реален опит, всичко, което знае е само теория от интернет.

№5 Суетната любителка на селфитата

Любими упражнения: Фотография, обсъждане на модни теми със себеподобните й.

Как да я разпознаете: Винаги държи своя телефон под ръка, задължително е гримирана и е облечена с ненужно скъп и много ярък спортен екип.

Защо може да съсипе тренировката ви: Много често просто стои до някой от уредите, към които сте тръгнали, дори може да ви забави с молби да й направите снимка, а веднъж направили тази грешка, вие ще се превърнете в личния й фотограф, вместо да се фокусирате върху вашата тренировка.

№6 Голият „пазач“ на съблекалнята

Как да го разпознаете: Не сте го виждали да тренира, колкото пъти отидете в залата, той винаги е там, в съблекалнята, седи гол или само по хавлия и оглежда с блясък в очите всеки, който започне да се приготвя за тренировката си или да влезе под душа.

Защо може да съсипе тренировката ви: Трудно е да се съсредоточите върху тренировката си, когато гол мъж на средна възраст се взира във вас и ви кара да се почувствате неловко в тялото си. Още по-лошото е, че той може да си позволи карта за фитнес, в който дори не тренира и единственото му занимание е да се взира в дошлите да тренират, а явно е или много богат и не му се налага да се съобразява с работния ден или е безработен, тъй като вие ходите в залата по различно време всеки път, а той винаги е там.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСнимкиЛайфстайлРецептиИсторияЗдравни съветиНовиниЛюбопитноЛеченияХранене при...