Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми За мускулна маса Незаменимата програма за тренировка с тежестта на тялото

Незаменимата програма за тренировка с тежестта на тялото

Незаменимата програма за тренировка с тежестта на тялото - изображение

Ако сте изморени от тренировките във фитнеса или искате да опитате нещо по-различно, опитайте основните упражнения с използването тежестта на тялото. Следващата тренировка е доста тежка, но със сигурност ще и се насладите. Тя е много добра за натрупване на сила в мускулите.

Ходене на ръце

След кардио тренировката, опитайте ходенето на ръце. Застанете в стойката и преминете такова разстояние, което позволява силата ви. Ако не можете да се задържите, повдигнете краката си на стена и ходете настрани

Изкачване по въже

Не използвайте нищо друго, освен ръцете си. Вдигнете краката си напред, като по този начин ще натоварите и коремните мускули.

Коремни преси надолу с главата

Много тежко и добро упражнение за корем. Ако имате специални куки използвайте тях, в противен случай се хванете със задната част на коленете за лоста и така правете движенията.

Набиране на лост с тесен хват

Правете по 20 повторения в 3 серии. Това движение е чудесно за бицепсите и за горната част на гърба.

Лицеви опори с крака нагоре

Подпрете краката си на стена и след това започнете да повдигате и отпускате тялото си. Това упражнение ще направи раменете ви огромни.

Силови набирания на лост

Мислите, че обикновените набирания са лесни? Тогава опитайте силовите, които ще накарат мускулите ви да изгарят.

Гръбни екстензии

Това е едно брутално упражнение, което в началото изглежда много лесно, но още след първите няколко повторения започва да се усеща парене в мускулите на долната част на гърба.

Лицеви опори

Стари, но изключително добри. Със сменянето на позицията на ръцете и тялото се постигат различни резултати, което е чудесно, защото с лицевите опори могат да се тренират редица мускули.

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЛайфстайлСпорт и туризъмСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноИсторияХранене при...НовиниСоциални грижиНормативни актовеАнкетиВидеоОрганизацииОбразованиеПроизводителиПсихологияФизиологияРецептиКлинични пътекиКалкулатори