Начало Спорт Влез във форма Тренировъчни съвети Петте истини за трудното изваждане на коремните плочки на показ

Петте истини за трудното изваждане на коремните плочки на показ

Петте истини за трудното изваждане на коремните плочки на показ - изображение

В днешно време изглежда, че всеки се опитва да дава съвети за това, как да изчистите излишните мазнини от корема, за да се покажат „плочките“, но със сигурност повечето от тях не показват желаните резултати при вас. Оказва се, че най-добрите начини за изгаряне на мазнините са шокиращо неконвенционални и дори непознати за повечето трениращи.

Зоната на стомаха е една от най-упоритите, що се отнася до загуба на мазнини. Някои специалисти казват, че всичко зависи от начина на хранене, други от упоритостта в тренировките. Със сигурност липсва консенсус. Реалността обаче е такава, че дори и да правите безброй коремни преси, единственото нещо, което ще постигнете е да увеличите обема на мускулите си, с което ще изтласкате мазния слой напред и така корема ви ще изглежда още по-голям. Ако искате да извадите плочките на показ, трябва да осъзнаете следните 5 факта:

  1. „Здравословните храни“, за които тръбят навсякъде в днешно време всъщност не са чак толкова полезни. Всичко е рекламен трик и има за цел печалба, като голяма част от тях действително ще стимулират у вас натрупването на още мазнини.

  2. С правенето на безброй коремни преси няма да постигнете желаният ефект, просто резултатността, която те показват е доста ниска. Рискът от своя страна е много висок, тъй като има опасност от травми в кръста и получаване на дискова херния, а същевременно нарастването на мускулите избутва мазнините напред и визуално корема изглежда още по-голям.

  3. Прекалено дългото кардио също е доста неефективно, защото пък при него се преуморяват мускулите и започват да се разграждат. Освен това, то е скучно и доста монотонно.

  4. Всички колани и други рекламирани продукти за електро-стимулация на мускулите са чиста проба загуба на пари и време. Усеща се мускулна треска след първия ден, но по-късно тялото привиква и нещата спират до тук.

  5. Хапчетата и добавките за изгаряне на мазнините в повечето случаи също са „въздух под налягане“, просто много от тях само изхвърлят водата от организма и след спирането на техния прием обиколката на талията отново се връща към обичайните си размери. Да не забравяме и факта, че някой от тях могат да са много опасни за здравето.

Може би всичко казано до тук ви звучи обезкуражаващо, но по мое мнение, най-добрият начин да извадите на показ коремната си мускулатура е с умерен прием на калории и тренировки от типа Табата или HIIT (високо-интензивни тренировки). Чрез тях ще изразходвате достатъчно енергия и не след дълго мазнините ще се стопят, разкривайки вече оформената за същото това време мускулатура.

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиЛайфстайлДиетиВидеоХранене при...Алт. медицинаНовиниИнтервютаФизиологияИзследванияКлинични пътекиИсторияЛеченияПсихологияНормативни актовеОрганизацииБотаника