Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми За мускулна маса 5-те най-добри CrossFit® тренировки за пътуващи хора

5-те най-добри CrossFit® тренировки за пътуващи хора

5-те най-добри CrossFit® тренировки за пътуващи хора - изображение

Пътуванията не означават, че трябва да правите почивка от това да бъдете силни и здрави. Дори и да отсядате в хотел без фитнес зала, можете да намерите малко място в стаята си, за да направите една наистина много добра тренировка.

Днес ще ви покажа 5 от най-добрите тренировки от света на CrossFit®, които можете да правите със собственото си тегло, но ако добавите и малко тежест (например раницата, с която пътувате), нещата ще се получат още по-добре. Например, раницата може да се сложи на гърба, да я прегърнете или да я вдигнете над главата си, за да добавите още повече натоварване за мускулите. Бъдете креативни!

Всяка от описаните по-надолу тренировки се изпълняват с малко почивка или без никаква между кръговете. Ако се нуждаете да си поемете малко въздух или да пиете вода, направете го, но веднага след това продължете!

Огледайте хотелската си стая, вероятно има множество елементи, с които можете да подобрите тренировката си!

Ето и моите страхотни CrossFit® тренировки, от които можете да се възползвате докато сте в командировка или друг тип пътуване в страната или в чужбина.

Тренировка 1

Изпълняват се 10 рунда

Тренировка 2

Тя е за време:

*Ако не можете да бягате навън или в хотела няма бягаща пътека - Вариант А: Отидете на стълбите на хотела и тичайте 2 минути нагоре, след което се върнете надолу; Вариант Б: Комбинирайте алпинист, тичане на място с високо вдигане на коленете и високи скокове с колене към гърдите за 3 минути (по минута за всяко упражнение)!

Тренировка 3

Възможно най-много кръгове в рамките на 15-минути

Тренировка 4

5 минути

Направете колкото можете повече бърпита

Тренировка 5

4 кръга

По статията работи: Костадин Йочев

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортСпорт и туризъмСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноАлт. медицина