Начало Спорт Спортен дух Спортна мотивация и вдъхновение Работя по цял ден и имам 2 деца, но това не ме кара да забравя тренировките

Работя по цял ден и имам 2 деца, но това не ме кара да забравя тренировките

Работя по цял ден и имам 2 деца, но това не ме кара да забравя тренировките - изображение

Аз съм онлайн фитнес инструктор, но за да бъда по-полезна на моите клиенти, опитвам всички видове тренировки, все пак това е моята работа. Знам за огромните ползи от редовното каране на тялото да се поти, наред с работата имам и две деца-близнаци и съпруг, за които трябва да се грижа, да трябва да отделям и време за моите приятели, така че живота ми не е никак скучен, а ежедневието ми е изпълнено до краен предел.

И въпреки всичко, аз трябва да тренирам, просто имам нужда от това. Не е само заради моята професия… През живота си съм натрупала доста контузии и ако не се движа почти всеки ден, тогава се появяват болки в различни части на тялото ми. Освен всичко друго, отделяните хормони по време на тренировка подобряват настроението ми. Аз също така обичам да готвя, но и да си похапвам, така че редовните физически упражнения ми помагат да поддържам теглото си в нормални граници.

Ето накратко как минава моята фитнес седмица:

  • Понеделник: Събуждане в 5,50 часа, 25 минути табата тренировка, обичам това интензивно натоварване в ранните сутрешни часове. Много често и съпругът ми се включва в моите занимания. В 6,30 събуждам децата за училище.
  • Вторник: 8,15 часа, карам децата до училище с колело, след което правя обиколка на квартала за около 60 минути. Обичам вторниците, защото работя от дома си и имам време да тренирам малко по-късно и имам цял свободен час около карането на децата до училище.
  • Сряда: Това ми „почивния“ ден, в който правя 5 минути тренировка за корем с пилатес и 5 мунити стречинг – болките в гърба ми не ми позволяват да имам истински почивен ден без тренировки.
  • Четвъртък: 6,15 часа, правя 30 минути силова тренировка, смесена с кардио, като това е едно страхотно съчетание за изгаряне на калории.

  • Петък: 13 часа, правя 20 минутна обедна йога сесия, предимно с Поздрав към Слънцето и други седнали пози. В 18,30 часа извеждам кучето си на разходка и бягам с него в хълмистата местност в близост до дома ми.
  • Събота: Обикновено редувам съботите, като през едната ходя на плуване, а другата наистина се отдавам на почивка, защото тялото ми само ми подсказвам, че има нужда да се възстанови.
  • Неделя: 8 часа, 90 минутна разходка по хълмовете около дома ми, а в 16 часа правя 30-минутна силова тренировка само с тежестта на тялото. След това най-често ходя до магазина да напазарувам за седмицата и се прибирам да приготвя вечеря на семейството ми.

Ето така преминава една моя типична седмица. Опитвам се да се движа възможно най-много, а когато наистина имам почивни дни, отново залагам на тичането, колоезденето, понякога ходя на зумба или тае бо.

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортПсихологияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиСоциални грижиНовиниЛюбопитноХранене при...