Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми Отслабване Тренировка за топене на мазнините в бедрата и корема

Тренировка за топене на мазнините в бедрата и корема

Тренировка за топене на мазнините в бедрата и корема - изображение

Искате да отслабнете и да тонизирате тялото си? Опитвате се да се въздържате от нездравословни храни, но от друга страна не можете да намерите време за тренировка? Разбира се, че можете да намерите време, вие не се нуждаете от толкова много от него. Само за няколко минути, с подходящите упражнения, вие можете да изгорите мазнините от корема и бедрата си.

Днес ще ви представя пет прости фитнес упражнения, които можете да вмъкнете между ежедневните си задачи. И не ми казвайте, че не разполагате с пет свободни минути на ден, защото не ви вярвам! И така, нека да започваме!

Високо повдигане на коляното

povdigane-na-kolyano

Застанете изправени с крака разтворени на широчината на раменете. Повдигнете дясното си коляно към гърди, свалете го и повторете с лявото. Можете да усложните това движение, като при повдигането на коляното се опитвате да го докоснете с лакътя на срещуположната ръка или пък при повдигането на единия крак, леко да подскачате с опорния. Правете упражнението за половин минута без да спирате, стремейки се да направите възможно най-много повторения.

Клек и скок

skok

От изправено положение направете клек, докато бедрата ви застанат успоредно на пода, след което веднага с експлозивно движение скочете възможно най-високо, вдигайки ръцете си нагоре. Веднага след като се приземите , не оставайте прави, а директно минете в клек. Направете възможно най-много повторения, в рамките на 1 минута.

Планински катерач

planinski-katerach

Застанете в позиция за лицеви опори, след което с бързи повторения започнете да редувате левия и десния крак, извеждайки колене към срещуположната им ръка. Старайте се движенията да се правят възможно най-близо до земята. Времето за изпълнението на това упражнение е 1 минута, като през нея се стремите да направите възможно най-много повторения.

Бърпи

burpi

От изправено положение направете клек, поставете ръцете си на пода, изтласкайте краката си назад и застанете в позиция за лицеви опори. Направете 1 опора, след което изтласкайте напред краката си и застанете в клек. От него, с експлозивно движение направете висок скок с ръце над главата. Това е 1 повторение. Направете възможно най-много повторения за 1 минута.

Редуващи напади с отскок

napad-s-otskok

Направете напад с левия крак напред, това може да се определи като начална позиция. От нея, отскочете нагоре и направете ножично движение с краката във въздуха, като при приземяването вече сте преминали в напад с десния крак напред. Сменяйте нападите с подскок в рамките на 1 минута, възможно най-бързо.

Още по темата:

4.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиНовиниДиетиИзследванияЛайфстайлВидеоХранене при...Тестове