Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми Спортна подготовка Бърза кардио тренировка

Бърза кардио тренировка

Бърза кардио тренировка - изображение

С тази бърза кардио тренировка ще увеличите издръжливостта си и ще изградите мускулите си. Да възможно е! С тези комбинации от упражнения, вие ще успеете да изгорите калории и да увеличите силата на мускулите си и от само с използването на тялото. Това ускорение на сърдечната честота и силното загряване на тялото се получава за по-малко от 24 минути. Изпълняват се по четири серии от всяко едно упражнение.

Клекове и скокове

skok-i-klek

Застанете с крака на широчината на раменете, свийте коленете си и клекнете. Натиснете върху петите си и при изправянето скочете. Приземяването трябва да бъде леко и веднага се започва клякането. Повторенията не са определени като бройка, направете възможно най-много в рамките на 30 секунди. Почивката е само 15 секунди, след което се започва следващата серия.

Бърз съвет: Ако със всяка следваща серия ви става все по-трудно, можете да пропускате скоковете, а само да се изправяте, или да изпълнявате скоковете, но клековете да не са до долу.

Пълзене

hodene-na-4-kraka

Застанете на 4 „крака“, като гърбът ви е изправен и корема е стегнат. Повдигнете коленете си от земята и започнете да пълзите бързо, в продължение на 30 секунди. Починете 15 секунди, след което повторете, но този път назад. Това е една серия.

Часовникови напади и отпади

Chasovnikovi-otpadi

Направете напад напред с десния крак. След това се изправете и поставете странично левият си крак и го изпънете, като в същата време приклякате с десния крак (страничен напад). Върнете се в начална изправена позиция. Направете заден отпад, с десния крак назад. Върнете се в начална позиция. Правете тази последователност в продължение на 40 секунди – това е едно повторение. Следващата серия направете огледално на първата, като преди това почивате 15 секунди.

Гъсеница, в комбинация с лицеви опори

palzene-plyus-licevi-opori

Застанете в изправено положение, след което поставете ръцете си на пода, след като се наведете, без да свивате краката си. Наклонете се напред и с помощта на ръцете застанете в позиция за лицеви опори. Направете 1 опора, след което бавно се изправете. Това едно повторение. Направете възможно най-много в рамките на 30 секунди, а почивката е 15 секунди между сериите.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортХранене при...Здравни съветиЛюбопитноНовиниСнимкиЛайфстайл